lauantai 26. huhtikuuta 2008

Kevätkukkia

Kevät on todella puhjennut kukkaan!


Sen innostamana vierailin Menitan tehtaanmyymälässä ja ostin tällaista sinistä lankaa. Saa nähdä mitä näistä innostun tekemään. Suunnitteilla olisi jonkunlainen pitsihuivi, jos vaan osaan tehdä.


Liikkeessä pää tyhjeni täysin, kun en tiennyt mitä hain, siellä oli nimittäin paljon lankoja, enkä aikaisemmin ole käynyt kuin pienissä liikkeissä. Lisää kuulemma tulee vielä syksyllä, sillä liikettä laajennetaan. Joku lappu kannattaa siis olla ensi kerralla mukana, varsinkaan kun en ole niin kokenut neuloja.


Tämä lankaväri vaikutti kivalta myös. Se on Parisin 100% puuvillaa, ja väri siis on vaalean vihertävä. Voisi sopia kesäiseen neuletakkiin.

Ja vielä kevään kunniaksi..


Valkovuokot ovat urakalla puhjenneet kukkaan, joten minäkin keräsin pienen kimpun pöytää koristamaan.

3 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Ihania lankalöytöjä! Nuo molemmat värit on just minun makuun. Olen monesti ajatellut, että pitäisi käydä Menitan tehtaanmyymälässä, kun pääkaupunkiseudulle eksyn. Jätit kommenttia blogiini ja kysyit kukkamekosta. Mekon yläosa on otettu SKK-lehdestä 2/2000, malli 13 ja helman kaavaa en vaan enää muista. Yläosa on vuoritettu.

kio kirjoitti...

mä oon kans käynyt ainoastaan varsinaisessa Menitassa. Onko tehtaanmyymälässä selvästi halvempia lankoja? Sulla on sivupohja vaihtunut, kiva!

kirstaiker kirjoitti...

Moikka,
Pahoittelen miten huonosti olen käynyt blogissani! On ollut uskomaton kiire kesätyöpaikassa ja muissa touhuissa. Mielestäni Menitasta löytää hieman halvemmalla lankoja, lisäksi kun valikoima on melko suuri niin löytyy siis eri hintaluokan lankoja. Toivottavasti pian pääsen lisäilemään uusia tekeleitäni! =)